Mat och boende

Wendelsberg är inte bara en blomstrande folkhögskola. Vi bedriver också hotell-, vandrarhems- och restaurangverksamhet. Hit kan du komma för att inmundiga en välsmakande lunch, anordna en fest i våra vackra lokaler eller varför inte tillbringa några nätter på vårt hotell eller vandrarhem.

Till hemsidan för hotell, vandrarhem, konferens och kök  www.wendelsberg.com >>

Klicka här för veckans matsedel

Catering och fest

Wendelsbergs kök och restaurang står till ditt förfogande när du vill göra något alldeles speciellt till kalaset, festen eller eventet.

Hos oss kan du beställa pajer, temabufféer, sallader och hela middagar. Du har även möjlighet att låta din fest äga rum här i Wendelsbergs vackra lokaler.

Konferera – välkommen till vår kursgård

Vad sägs om att förlägga nästa konferens i en av Göteborgsområdets vackraste omgivningar? Konferera i en grönskande och inspirerande idyll, bara några minuter från centrum.

Konferera i minnesvärda omgivningar
På Wendelsberg konfererar du i sagolik miljö från slutet av artonhundratalet och med naturen alldeles inpå knuten. Passa på att njuta av den fantastiska Wendelsbergsparken, med bokar, vitsippsbackar och härliga vandringsstigar.

Hos oss finns lokaler för 4–100 personer. Välj mellan intim 1800-talsstämning och modern flexibel konferensmiljö.

Bruno Wendels bibliotek
Kom och sitt ned i Bruno Wendels gamla bibliotek. Här känner man historiens vingslag i både konferenslokalen och i den intilliggande glasverandan där konferensdagens kaffe serveras.

Hörsalen
På Wendels tid var detta en ståtlig trapphall. Nu används salen som samlingslokal för större grupper och konferenser. Ibland fungerar den som balsal och det händer att en och annan akrobat tränar här….
Atmosfären är fantastisk. Små keruber kikar ned från hörnen och hela taket är dekorerat med fantastiska takmålningar. Hörsalen rymmer ca. 100 personer i biosittning.

Andra lokaler
På sommartid och helger kan vi även erbjuda lokaler i våra skolbyggnader.

Matsalar
Lunch och middag serveras i familjen Wendels matsalar i träslottet.

Wendelsbergs kurs- och konferensgård:
435 35 Mölnlycke
Tfn. 031-338 05 36
konferens@wendelsberg.com

Klicka här för att se oss som jobbar på kursgården >>

empty