Wendelsbergsdagarna
– i samarbete med IOGT-NTO Väst

Wendelsbergsdagarna 2022

– i samarbete med IOGT-NTO Väst

Missa inte Wendelsbergsdagarna i samarbete med IOGT-NTO-väst. Ett årligen återkommande arrangemang på Wendelsbergs folkhögskola där vi välkomnar ung som äldre. Vi vänder oss till medlemmar i IOGT-NTO-rörelsen, Wendelsbergs kamratförbund och andra intresserade. I Wendelsbergs magiska miljö ger vi plats för umgänge, upplevelser och bildningsverksamhet. Närheten till Göteborg, skärgården och ett oräkneligt antal sevärdheter och upplevelser i vår närmiljö garanterar stor nöjdhet för alla åldrar. Passa på att träffa gamla och nya kamrater på ett Wendelsberg klätt i sommarskrud!

När och var?

21 – 25 juni 2022 på IOGT-NTO:s folkhögskola Wendelsberg i Mölnlycke.

Hur går det till?

Vi startar med drop-in på tisdagen och avslutar med stort midsommarfirande där vi bland annat deltar på NSF-scouternas makalösa firande i Wendelsbergsparken. Efter frukost på midsommardagen skiljs vi åt med nya minnen i bagaget.

Programmet utformas allt eftersom och till viss del utifrån vilka som kommer. Tanken är att deltagarna ges möjlighet att bidra genom sina talanger, önskemål och intressen. Dagarna är tänkta som enskilda eller gruppvisa utflykter och aktiviteter men att kvällarna upplevs gemensamt på skolan. Kvällsmåltid serveras kl 18.00 varje dag och därefter blir det program av olika slag. Närmare information om kvällsprogrammen kommer senare. Nedan hittar du några olika möjligheter att fylla dagarna med. Svårigheten är nog mer att välja…

Boende och kostnad

Du betalar för boende inklusive frukost enligt nedan. Det kommer vara möjligt att köpa fika i vårt café samt lunch. Eventuella avgifter/inträden eller förtäring i samband med utflykter bekostas av var och en.

Lakan och slutstädning ingår. Barn till och med fem år äter gratis.

  • Enkelrum med dusch/wc/frukost: 565 kr
  • Dubbelrum med dusch/wc/frukost 730 kr
  • Familjerum (4 personer) dusch/wc/frukost 600 + 65 kr/person
  • Landskapsrummen i huvudbyggnaden – enkelrum (gemensam dusch/wc) 265 kr inklusive frukost
  • Landskapsrummen i huvudbyggnaden – dubbelrum (gemensam dusch/wc) 330 kr inklusive frukost
  • Midsommar paket (lunchbuffé/kaffe/tårta/grillkväll) 220 kr
  • Kvällsmåltid, 80 kronor

Anmälan

Antalet rum är begränsat så ju förr dess bättre men senast 29 april vill vi ha din anmälan. Önskar du komma tidigare eller stanna kvar någon dag bor du till samma pris mellan den 19 – 26 juni.

Du anmäler dig här

Övrig information

Frågor kring boendet besvaras av Marcus Andersson 073-969 94 60 eller marcus.andersson@wendelsberg.se

Frågor om annat besvaras av Robert Kaskas, 073-372 62 44 eller robert.kaskas@iogt.se

Våra utbildningar