Ledarskap distans

Samtalsledaren 2021

– en distansutbildning för dig som vill arbeta som samtalsledare för självhjälpsgrupper med anhöriga och beroende

Wendelsberg utbildar tillsammans med IOGT-NTO samtalsledare för självhjälpsgrupper för anhöriga och beroende. Metoden bygger på MI (motiverande samtal) och IOGT Tysklands metod som bedriver 70 grupper med 3 500 deltagare varje år. Kursen är på distans på halvfart under femton veckor med en fysisk träff. Det innebär, förutom deltagande i träffarna, att du i genomsnitt ägnar 10 timmar i veckan åt dina studier på hemmaplan.

Samtalsledaren 2 fördjupning

– en distansutbildning för dig som arbetar eller vill börja som samtalsledare för självhjälpsgrupper med anhöriga och beroende och med IOGT-NTO sociala verksamhet.

Wendelsberg utbildar tillsammans med IOGT-NTO samtalsledare för självhjälpsgrupper för anhöriga och beroende. Metoden bygger på MI (motiverande samtal) och IOGT Tysklands metod som används i 70 grupper med 3 500 deltagare varje år. Kursen är på distans på kvartsfart under femton veckor. Det innebär, förutom deltagande i de digitala träffarna, att du i genomsnitt ägnar 5 timmar i veckan åt dina studier på hemmaplan.

Våra utbildningar