Integritetspolicy

Syfte med policyn

Vi värnar om din integritet. Syftet med integritetspolicyn är att informera dig om hur vi behandlar data som du delar med dig av genom den här hemsidan.

Syftet med insamlingen av data

Vi vill samla in data om våra besökare för att förstå hur de använder hemsidan. Nämligen: vilka sidor de besöker, hur länge de stannar på varje sida, vilken webbläsare som används, om besökaren använder dator, surfplatta eller mobil, och ungefär var i världen besökaren befinner sig. Detta gör vi genom att använda Google Analytics. Du kan själv välja att stänga av Google Analytics på vår hemsida.

Kontaktuppgifter till dataskyddsansvarig

Marcus Andersson, info@wendelsberg.se tel 031-338 05 30

Vilka cookies använder vi?

DoubleClick, GA Audiences och Google Analytics
Google (www.google.com) använder Google Display Network en samling miljoner webbplatser och mobilapplikationer som drivs av visningsannonsering, inklusive många Google-tjänster som YouTube. Google har även den digitala annonseringsplattformen DoubleClick: annonsteknologigrunden för att skapa, överföra och hantera digital annonsering för världens köpare, skapare och säljare. DoubleClick-plattformen innehåller DoubleClick Advertising Exchange och Double Click Bid Manager. Om du vill lära dig mer om hur vi samlar in och använder information för onlineannonsering, besök http://www.google.com/intl/sv/privacy.html

AppNexus
AppNexus är ett teknologibolag vars molnbaserade mjukvaruplattform driver och optimerar programmatisk försäljning och inköp av digital reklam. Eftersom plattformen är öppen kan kunderna bygga och differentiera sin teknik ovanpå, vilket gör AppNexus den infrastruktur genom vilken en betydande del av världens internetannonsering strömmar. Som en oberoende, ren teknikleverantör är AppNexus helt anpassade till sina kunders intressen. Deras centrala uppdrag är att hjälpa kunderna att leverera rätt annonser vid rätt tid till rätt publik.
https://www.appnexus.com/en/company/platform-privacy-policy